محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مجیدی هنوز از مظاهری دلخور است؟

به نظر می رسد فرهاد مجیدی همچنان بابت اتفاقات شهریور ماه از رشید مظاهری دلخور است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۴۴

در حالی که رشید مظاهری در دیدار مقابل ذوب آهن پس از مصدومیت سید حسین حسینی در ترکیب اصلی تیم استقلال قرار گرفت، انتظار می‌رفت در دیدار مقابل تراکتور هم این دروازه‌بان از قفس توری تیم استقلال مراقبت کند اما رشید مظاهری در تفکرات تاکتیکی فرهاد مجیدی برای بازی هفته سوم جایی نداشت.

در روزهای اخیر و با توجه به مصاف استقلال مقابل تیم سابق رشید مظاهری خیلی از کارشناسان پیش بینی کرده بودند که فرهاد مجیدی از این دروازه بان برای مصاف مقابل تراکتور استفاده می کند اما به نظر می رسد اقدام این دروازه‌بان پیش از اعزام کاروان استقلال به دبی برای مصاف با الهلال هنوز از ذهن سرمربی تیم استقلال خارج نشده است.

رشید مظاهری پیش از دیدار استقلال مقابل الهلال به دلیل اختلافات مالی با احمد مددی، قید همراهی کاروان استقلال در سفر به امارات را زد و دست فرهاد مجیدی را در پوست گردو گذاشت تا سرمربی استقلال با حسینی و علیرضا رضایی دو دروازه بانی که در لیست نفراتش بودند آماده مصاف با الهلال شود.

نیمکت‌نشینی رشید مظاهری در دیدار مقابل تراکتور در شرایطی که حسینی تازه از بند مصدومیت رها شده این شائبه را ایجاد کرده که سرمربی استقلال هنوز بابت اتفاقات شهریور از مظاهری دلخور است.

ارسال نظر